Bestel online de leukste bedrijfsgeschenken relatiegeschenken bedrijfscadeaus jubileumgeschenken
uit Utrecht!

PERSOONLIJK | UNIEK | LOKAAL

Utrechtse bedrijfsgeschenken in 2024 bestellen

Op zoek naar de leukste bedrijfsgeschenken uit Utrecht? Voor collega’s of zakenrelaties? Neem dan gerust contact op om te kijken wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen.

Bedrijfsgeschenken met een verhaal

Ontdek de buitengewone kracht van onze bedrijfsgeschenken uit Utrecht, waar unieke en inspirerende verhalen tot leven komen. Elk bedrijfsgeschenk draagt het verhaal van een lokale ondernemer en wordt met trots ingepakt door getalenteerde mensen uit sociale werkplaatsen. Elk bedrijfsgeschenk bevat daarom een speciaal kaartje dat al deze verhalen tot leven brengt.

Wat maakt de Utrechtse bedrijfsgeschenken extra leuk?

Persoonlijk

Bij het creëren van onze bedrijfsgeschenken draait alles om de magische kleine details die het verschil maken. Niet alleen spreken ze van zorg en aandacht, maar ze laten ook glashelder zien dat we onze collega’s en zakenpartners op een persoonlijke en hartverwarmende manier waarderen.

Uniek

Waar anders vind je zo’n buitengewoon en briljant concept? Elke ondernemer heeft een eigen uniek verhaal, en dat verhaal wordt ook nog eens gedeeld via onze bedrijfsgeschenken. Hierdoor is Utrecht in a Box absoluut het meest opmerkelijke bedrijfsgeschenk van het jaar!

Lokaal

Bij ons vind je geen lukrake mix van spullen in de bedrijfsgeschenken, maar een met liefde samengestelde bundel vol lokale pareltjes.

Veel gestelde vragen voor het bestellen van bedrijfsgeschenken

Het is raadzaam om jullie Utrechtse bedrijfsgeschenken minimaal 2 tot 5 weken voor aanvang te bestellen. Zo hebben wij en onze partners voldoende tijd om de geschenken te laten samenstellen en te leveren. Als jullie te laat zijn met bestellen, lopen jullie het risico dat we geen tijd meer hebben om de bedrijfsgeschenken voor jullie bedrijf te verzorgen. En dat is natuurlijk jammer!

Hoeveel Utrechtse bedrijfsgeschenken jullie moeten bestellen, hangt af van het aantal werknemers en zakenrelaties dat jullie hebben én daar een persoonlijk geschenk aan willen geven. We raden vaak aan om iets hoger in te schatten zodat nieuwe medewerkers en zakenrelaties ook zo’n leuk lokal geschenk krijgen.

Dat kan zeker! Het is mogelijk om een eigen kaartje of product door ons toe te laten voegen. Zo zijn er regelmatig bedrijven die er nog voor kiezen om een cadeaubon toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om jullie bedrijfslogo op de Box toe te voegen. Wel zo leuk! Het is mogelijk om de bedrijfsgeschenken in het online bestelproces te personaliseren of door contact met ons op te nemen.

Absoluut!

Wil je een speciaal samengesteld bedrijfsgeschenk, helemaal op maat gemaakt voor jullie collega’s? Grijp dan nu je kans en neem contact met ons op. Ons team staat te popelen om samen met jou de ultieme verrassing te bedenken. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van dit geschenk een onvergetelijke belevenis, voor jou en je collega’s!

Over het algemeen is de minimale afname 50 bedrijfsgeschenken.

Zeker weten! Bij ons hebben jullie de mogelijkheid om de bedrijfsgeschenken rechtstreeks naar de adressen van jullie collega’s te laten versturen. Een superhandige optie, vooral als jullie collega’s vanuit huis werken en niet fysiek op kantoor aanwezig zijn om hun feestelijke verrassing op te halen. 

Houd er wel rekening mee dat deze gemakkelijke service gepaard gaat met extra verzendkosten. Maar geloof ons, het is de moeite zeker waard om jullie team op afstand te laten stralen met een hartverwarmend Utrechts geschenk dat rechtstreeks aan hun deur wordt bezorgd.

Laten we samen zorgen voor een magisch en onvergetelijk geschenk voor iedereen, waar ze zich ook bevinden!

Bestel op tijd en geef jullie gewenste bezorgdatum door! Dan zorgen wij ervoor dat jullie bedrijfsgeschenken op tijd binnen zijn.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om de Utrechtse bedrijfsgeschenken naar meerdere adressen te laten sturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Dat is helaas niet mogelijk. Doordat we werken met bederfelijke lekkernijen en de bedrijfsgeschenken via sociale werkplaatsen laten inpakken, hebben we meestal geen fysieke winkel om een voorbeeld te zien. Gaat het om een grote afname, dan kunnen we altijd in overleg langskomen of een voorbeeld geschenk opsturen.

Heb je nog vragen over de (volgende) bestelling?

Vele trotse bedrijven gingen jullie voor!

Willen jullie borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan gerust contact op. Benieuwd naar de inhoud? Ga dan naar de pagina van de kerstpakketten.