Bestel online de leukste borrelgeschenken borrelpakketten bierpakketten biergeschenken drankpakketten borrelboxen
uit Utrecht!

PERSOONLIJK | UNIEK | LOKAAL

Utrechtse borrelboxen in 2024 bestellen

Op zoek naar de leukste borrelboxen uit Utrecht? Voor collega’s of zakenrelaties? Neem dan gerust contact op om te kijken wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen.

Borrelboxen met een verhaal

Ontdek de buitengewone kracht van onze borrelboxen uit Utrecht, waar unieke en inspirerende verhalen tot leven komen. Elke borrelbox draagt het verhaal van een lokale ondernemer en wordt met trots ingepakt door getalenteerde mensen uit sociale werkplaatsen. Elke borrelbox bevat daarom een speciaal kaartje dat al deze verhalen tot leven brengt.

Wat maakt de Utrechtse borrelboxen extra leuk?

Persoonlijk

Bij het creëren van onze borrelboxen draait alles om de magische kleine details die het verschil maken. Niet alleen spreken ze van zorg en aandacht, maar ze laten ook glashelder zien dat we onze collega’s en zakenpartners op een persoonlijke en hartverwarmende manier waarderen.

Uniek

Waar anders vind je zo’n buitengewoon en briljant concept? Elke ondernemer heeft een eigen uniek verhaal, en dat verhaal wordt ook nog eens gedeeld via onze borrelboxen. Hierdoor is Utrecht in a Box absoluut het meest opmerkelijke borrelbox van het jaar!

Lokaal

Bij ons vind je geen lukrake mix van spullen in de borrelboxen, maar een met liefde samengestelde bundel vol lokale pareltjes.

Veel gestelde vragen voor het bestellen van borrelboxen

Het is raadzaam om jullie Utrechtse borrelboxen minimaal 2 tot 5 weken voor aanvang te bestellen. Zo hebben wij en onze partners voldoende tijd om de Boxen te laten samenstellen en te leveren. Als jullie te laat zijn met bestellen, lopen jullie het risico dat we geen tijd meer hebben om de borrelboxen voor jullie bedrijf te verzorgen. En dat is natuurlijk jammer!

Hoeveel Utrechtse borrelboxen jullie moeten bestellen, hangt af van het aantal werknemers en zakenrelaties dat jullie hebben én daar een persoonlijke borrelbox aan willen geven. We raden vaak aan om iets hoger in te schatten zodat nieuwe medewerkers en zakenrelaties ook zo’n leuke lokale borrelbox krijgen.

Absoluut!

Wil je een speciaal samengestelde borrelbox, helemaal op maat gemaakt voor jullie collega’s? Grijp dan nu je kans en neem contact met ons op. Ons team staat te popelen om samen met jou de ultieme borrelverrasing te bedenken. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van deze borrel een onvergetelijke belevenis, voor jou en je collega’s!

Dat kan zeker! Het is mogelijk om een eigen kaartje of product door ons toe te laten voegen. Zo zijn er regelmatig bedrijven die er nog voor kiezen om een cadeaubon toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om jullie bedrijfslogo op de Box toe te voegen. Wel zo leuk! Het is mogelijk om de borrelboxen te personaliseren door contact met ons op te nemen.

Over het algemeen is de minimale afname 50 borrelboxen.

Ja, wij bieden de optie om borrelboxen rechtstreeks naar de adressen van jullie collega’s te verzenden. Dit kan vooral handig zijn als jullie collega’s op afstand werken en niet op kantoor aanwezig zijn om hun borrelboxen op te halen. Houd er rekening mee dat deze optie wel extra verzendkosten met zich meebrengt.

Bestel op tijd en geef jullie gewenste bezorgdatum door! Dan zorgen wij ervoor dat jullie borrelboxen op tijd binnen zijn.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om de Utrechtse borrelboxen naar meerdere adressen te laten sturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Dat is helaas niet mogelijk. Doordat we werken met bederfelijke lekkernijen en de borrelboxen via sociale werkplaatsen laten inpakken, hebben we meestal geen fysieke winkel om een voorbeeld te zien. Gaat het om een grote afname, dan kunnen we altijd in overleg langskomen of een voorbeeld borrelbox opsturen.

Heb je nog vragen over de (volgende) bestelling?

Vele trotse bedrijven gingen jullie voor!

Willen jullie borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan gerust contact op. Benieuwd naar de inhoud? Ga dan naar de pagina van de kerstpakketten.