De leukste bedrijfsgeschenken uit Utrecht!

Bestel op tijd Utrechtse bedrijfsgeschenken voor je collega’s en zakenrelaties. Zo kunnen wij, de lokale ondernemers en de sociale werkplaatsen optimaal voor jou aan de slag gaan. 

Bekijk de Utrechtse bedrijfsgeschenken

Utrechtse Bedrijfsgeschenken 2023 bestellen

Bedankt! Met een Utrechts bedrijfsgeschenk van Utrecht in a Box steun je de lokale Utrechtse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Bedrijfsgeschenken met een verhaal, zelfs thuisbezorgd

Tijdens corona zochten bedrijven een manier om een bedrijfsgeschenk aan collega’s en zakenrelaties op afstand te geven. Het antwoord hierop was een lokale Box dat thuis wordt bezorgd. Zelfs nu zakenrelaties en collega’s elkaar weer fysiek zien, wordt er nog steeds gekozen om een bedrijfsgeschenk thuis te laten bezorgen.

Is het relatiepakket, relatiegeschenk of bedrijfsgeschenk?

Dat mag allemaal! Sommige bedrijven vinden relatiepakket passender om te gebruiken. Soms wordt het ook relatiegeschenk genoemd. Maar de meesten vinden bedrijfsgeschenk toch wel het beste klinken.

Je eigen Utrechtse bedrijfsgeschenk zelf samenstellen of personaliseren?

Met keuze uit vele Utrechtse streekproducten kun je eindeloos combineren! Wil jij jouw Utrechtse bedrijfsgeschenk volledig zelf samenstellen of personaliseren? Dat kan bij grotere afnames!

Wil je borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan contact op.