De leukste borrelboxen uit Utrecht!

Bestel op tijd Utrechtse borrelboxen voor je collega’s en zakenrelaties. Zo kunnen wij, de lokale ondernemers en de sociale werkplaatsen optimaal voor jou aan de slag gaan. 

Bekijk de Utrechtse borrelboxen

Utrechtse Borrelboxen 2023 bestellen

Bedankt! Met een Utrechtse borrelbox van Utrecht in a Box steun je de lokale Utrechtse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Borrelboxen met een verhaal, zelfs thuisbezorgd

Tijdens corona zochten bedrijven een manier om verbonden met collega’s te blijven. Het antwoord hierop was een digitale borrel met een lokale Borrelbox en leuke quiz. Zelfs nu collega’s weer bij elkaar komen, kiezen bedrijven om de vrijmibo met een lokale borrelbox te verzegelen. Wil je weten wat wij voor jullie volgende vrijmibo kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Is het bierpakket, borrelpakket of borrelbox?

Dat mag allemaal! Sommige bedrijven vinden borrelpakket passender om te gebruiken. Soms wordt het ook bierpakket genoemd. Maar wij vinden Borrelbox toch wel het leukste klinken.

Je eigen Utrechtse borrelbox zelf samenstellen of personaliseren?

Met keuze uit vele Utrechtse streekproducten kun je eindeloos combineren! Wil jij jouw Utrechtse borrelbox volledig zelf samenstellen of personaliseren? Dat kan bij grotere afnames!

Wil je borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan contact op.