De leukste kerstpakketten uit Utrecht!

Bestel op tijd Utrechtse kerstpakketten voor je collega’s en zakenrelaties. Zo kunnen wij, de lokale ondernemers en de sociale werkplaatsen zo snel mogelijk voor jou aan de slag gaan. 

Bekijk de Utrechtse kerstpakketten

Utrechtse Kerstpakketten 2023 bestellen

Bedankt! Met een Utrechts kerstpakket van Utrecht in a Box steun je de lokale Utrechtse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Kerstpakketten met een verhaal, zelfs thuisbezorgd

Wij bieden de leukste kerstpakketten in Utrecht aan. Dat doen wij door de krachten van lokale ondernemers te bundelen. Voor corona bezorgden wij alle Boxen op locatie van het bedrijf. Doordat vele collega’s vanuit huis begonnen te werken, bieden wij ook thuisbezorging aan. Hierdoor is het mogelijk om de kerstpakketten thuis bij jouw collega’s te laten bezorgen. Wel zo makkelijk!

Utrechtse Special Kerstpakketten Lokaal
Gevulde Box met Utrechtse snippers

Is het kerstpakket, eindejaarsgeschenk of kerstgeschenk?

Dat mag allemaal! Sommige bedrijven vinden eindejaarsgeschenk passender om te gebruiken. Soms wordt het ook kerstgeschenk genoemd. Maar over het algemeen wordt een Utrecht in a Box een écht lokaal kerstpakket genoemd.

Je eigen Utrechtse kerstpakket zelf samenstellen of personaliseren?

Met keuze uit vele Utrechtse streekproducten kun je eindeloos combineren! Wil jij jouw Utrechtse kerstpakket volledig zelf samenstellen of personaliseren? Dat kan!