Bestel online de leukste kerstpakketten uit Utrecht!

PERSOONLIJK | UNIEK | LOKAAL

Kerstpakket Special 2024

Dit jaar hebben we weer een grote kerstpakket special voor trotse Utrechtse bedrijven! 🎉🎁

Nog meer kerstpakketten uit 2024!

Kerstpakketten met een verhaal

Ontdek de buitengewone kracht van onze kerstpakketten uit Utrecht, waar unieke en inspirerende verhalen tot leven komen. Elk pakket draagt het verhaal van een lokale ondernemer en wordt met trots ingepakt door getalenteerde mensen uit sociale werkplaatsen. Elk kerstpakket bevat daarom een speciaal kaartje dat al deze verhalen tot leven brengt.

En dat is nog niet alles. Voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om hun eigen verhaal aan het kerstpakket toe te voegen. Van een simpel kaartje tot volledige magazines, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het is geen toeval dat we al vele jaren trotse kerstpakketleverancier zijn voor lokale bedrijven. Laat jouw bedrijf dit jaar ook deel uitmaken van deze inspirerende traditie!

Wat maakt de Utrechtse kerstpakketten extra leuk?

Persoonlijk

Bij het creëren van onze kerstpakketten draait alles om de magische kleine details die het verschil maken. Niet alleen spreken ze van zorg en aandacht, maar ze laten ook glashelder zien dat we onze collega’s en zakenpartners op een persoonlijke en hartverwarmende manier waarderen.

Uniek

Waar anders vind je zo’n buitengewoon en briljant concept? Elke ondernemer heeft een eigen uniek verhaal, en dat verhaal wordt ook nog eens gedeeld via onze kerstpakketten. Hierdoor is Utrecht in a Box absoluut het meest opmerkelijke kerstpakket van het jaar!

Lokaal

Bij ons vind je geen lukrake mix van spullen in de kerstpakketten, maar een met liefde samengestelde bundel vol lokale pareltjes.

Veel gestelde vragen voor het bestellen van onze Utrechtse kerstpakketten

Zorg voor extra zekerheid en bestel jullie geweldige Utrechtse kerstpakketten minstens 6 tot 8 weken voor de gewenste bezorgdatum. Dan hebben wij en onze partners genoeg tijd om de kerstpakketten te maken en bij jullie te bezorgen. Als je op het laatste moment bent, loop je het risico dat we de deadline missen en wij jullie bedrijf geen trotse Utrechtse kerstpakketten kunnen bezorgen. En dat is natuurlijk jammer!

Bestel op tijd en geef jullie gewenste bezorgdatum door! Dan zorgen wij ervoor dat jullie kerstpakketten op tijd binnen zijn.

Met de feestelijke decembermaand in het vooruitzicht, is het tijd om te bedenken hoeveel Utrechtse kerstpakketten dit jaar nodig zijn om te bestellen. Maar geen zorgen, het is geen hogere wiskunde! Het hangt simpelweg af van het aantal gezellige collega’s en fantastische zakenrelaties dat we hebben én die we willen verrassen met een heerlijk persoonlijk kerstpakket.

Over het algemeen is de minimale afname 15 Utrechtse kerstpakketten.

Absoluut!

Wil je een speciaal samengesteld kerstpakket, helemaal op maat gemaakt voor jullie collega’s? Grijp dan nu je kans en neem contact met ons op. Ons team staat te popelen om samen met jou de ultieme kerstverrassing te bedenken. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van deze kerst een onvergetelijke belevenis, voor jou en je collega’s!

Zeker weten! Bij ons hebben jullie de mogelijkheid om de kerstpakketten rechtstreeks naar de adressen van jullie collega’s te laten versturen. Een superhandige optie, vooral als jullie collega’s vanuit huis werken en niet fysiek op kantoor aanwezig zijn om hun feestelijke verrassing op te halen. Zo kunnen jullie toch die warme kerstsfeer verspreiden, waar ze zich ook bevinden!

Houd er wel rekening mee dat deze gemakkelijke service gepaard gaat met extra verzendkosten. Maar geloof ons, het is de moeite zeker waard om jullie team op afstand te laten stralen met een hartverwarmend Utrechts kerstpakket dat rechtstreeks aan hun deur wordt bezorgd.

Laten we samen zorgen voor een magische en onvergetelijke kerst voor iedereen, waar ze zich ook bevinden!

Ja, wij bieden de mogelijkheid om de Utrechtse kerstpakketten naar meerdere adressen te laten sturen. Neem hiervoor contact met ons op of upload de lijst online.

Dat kan zeker! Het is mogelijk om een eigen kaartje of product door ons toe te laten voegen. Zo zijn er regelmatig bedrijven die er nog voor kiezen om een cadeaubon toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om jullie bedrijfslogo op de Box toe te voegen. Wel zo leuk! Het is mogelijk om de kerstpakketten in het online bestelproces te personaliseren of door contact met ons op te nemen.

Heb je nog vragen over de (volgende) bestelling?

Vele trotse bedrijven gingen jullie voor!