Over Utrecht in a Box

Wij zijn continu bezig om iedereen iets positiefs te brengen: de lokale ondernemers een extra afzetmarkt, de ontvanger van de Boxen een geluksmomentje bij het zien van al dat lekkers en de inzet voor een goed doel, zoals de Voedselbank. Daarnaast willen we graag een steentje bijdragen aan de werkgelegenheid onder de toppers die nèt iets minder makkelijk aan een baan komen.

Ondernemers in de spotlight

In 2017 begonnen twee broers aan het initiatief van City in a Box met de missie om ondernemers in de spotlight te zetten én de locals kennis te laten maken met al het lekkers dat de stad te bieden heeft. Hieruit voort kwamen de lekkerste en meest originele Kerstpakketten van de stad! Sindsdien verzamelen we de lekkerste ambachtelijke producten van lokale bodem in onze boxen.

Naast het steunen van lokaal ondernemerschap willen we ook graag lokale werkgelegenheid steunen. Hierdoor hebben we er voor gekozen onze pakketten in te laten pakken op sociale werkplaatsen. Het houdt namelijk niet op bij het simpelweg verzamelen van lekkere lokale producten. We willen graag een steentje bijdragen aan de werkgelegenheid onder de toppers die nèt iets minder makkelijk aan een baan komen.

Een echte Utrecht in a Box

Eén voor één gingen we langs alle lokale winkels, ondernemers en hobbyisten om het beste van het beste eruit te halen, om uit te vinden wat er überhaupt te vinden was. En wat bleek? Utrecht had nog veel meer moois en lekkers te bieden dan dat we voor mogelijk hadden gehouden.

Geen enkele andere maatschappelijke partij bracht deze lokale helden onder de aandacht en daarom namen wij die taak op ons.

De Boxen worden voornamelijk verkocht aan bedrijven die het gebruiken als kerstpakkettenborrelboxen en bedrijfsgeschenken. Op deze manier komen de meeste mensen, van binnen en buiten de stad, in aanraking met een essentieel onderdeel van onze lokale economie en maatschappij.
En tot op de dag van vandaag zijn wij bezig om iedereen iets positiefs te brengen: de lokale ondernemers een extra afzetmarkt, de ontvanger van de Boxen een geluksmomentje bij het zien van al dat lekkers en de bedrijven een alternatief voor de onpersoonlijke en standaard kerstpakketten en relatiegeschenken.

Utrechtse Boxen voor lokale impact

Met de Utrechtse Boxen geven we de lokale ondernemers een extra afzetmarkt, de ontvanger van de Boxen een geluksmomentje bij het zien van al dat lekkers en de bedrijven een alternatief voor de onpersoonlijke en standaard kerstpakketten en relatiegeschenken.

Netwerk van ondernemers

Naast Utrecht in a Box bestaat het concept ook in andere gave steden. Het bedrijf is in 2017 begonnen met Rotterdam in a Box. Daarna zijn ook Alkmaar in a Box, Amsterdam in a Box en Haarlem in a Box er bijgekomen. Zit jouw bedrijf dus in meerdere gebieden gevestigd of wil je Boxen vanuit meerdere steden bestellen? Dan kan dat dus ook gewoon via ons!