Utrecht in a Box

Met onze positieve energie, lekkere Boxen en sociale betrokkenheid maken we van elke Box een feestje. 

Kies voor Utrecht in a Box en laten we samen de stad een stukje mooier maken, één geluksmomentje en een smakelijk hapje of drankje tegelijk!

Trotse ondernemers in de spotlight!

‘Combinatie van start en afgaan winkels’

In 2017 begonnen twee broers aan het initiatief van City in a Box met de missie om ondernemers in de spotlight te zetten én de locals kennis te laten maken met al het lekkers dat de stad te bieden heeft. Hieruit voort kwamen de lekkerste en meest originele Kerstpakketten van de stad! Sindsdien verzamelen we de lekkerste ambachtelijke producten van lokale bodem in onze boxen.

Naast het steunen van lokaal ondernemerschap willen we ook graag lokale werkgelegenheid steunen. Hierdoor hebben we er voor gekozen onze pakketten in te laten pakken op sociale werkplaatsen. Het houdt namelijk niet op bij het simpelweg verzamelen van lekkere lokale producten. We willen graag een steentje bijdragen aan de werkgelegenheid onder de toppers die nèt iets minder makkelijk aan een baan komen.

Lokale partners

De Kaasfabriek

Ken je De Kaasfabriek al? Partner van Utrecht in a Box. Kwaliteit staat bij hun hoog in het vaandel. Niet alleen qua smaak, maar ook hoe veilig er met voedsel wordt omgegaan. Met hun team zetten ze zich iedere dag met enthousiasme in om zoveel mogelijk mensen van de smaak te laten genieten.

De Notenwinkel van Zeist

De notenwinkel van Zeist is een notenwinkel van al liefst 40 jaar jong en wat gevestigd is in hartje Zeist. De notenwinkel van Zeist heeft een gezellige winkel met een groot assortiment vers gemaakte producten, zoals chocola en natuurlijk nootjes!

Oproer Brouwerij

Oproer Brouwerij is een groot bier bedrijf met een grote bierbrouwerij en een mooi eigen cafe. Het heeft een groot assortiment aan biersoorten zoals IPA, stout, barrel aged wils ales en sours. Natuurlijk hebben ze ook andere producten zoals lekker verse koffie.

Brouwerij Eleven

Brouwerij Eleven in Utrecht is een mooie en grote bierbrouwerij uit Utrecht. Ze hebben een groot assortiment met een grote hoeveelheid biersoorten van zachte, fruitige NEIPA’s tot een barrel aged barley wine. Hiernaast verkopen ze ook nog andere producten zoals whiskey en azijn!

Van de Streek bier

Van de Streek bier is een groot bierbedrijf uit Utrecht. Ze hebben een ruim assortiment van verschillende soorten bieren zoals blond, donker, fruitig, glutenvrij, IPA en nog veel meer andere soorten! Ze hebben ook een mooi proeflokaal in Utrecht met wel liefst 16 verschillende soorten tap bier.

Schulp

Schulp is een bedrijf dat sinds 1861 al bezig is met fruit. In 1861 begint Albertus Schulp met 1 hectare grond in breukelen. 5 generaties verder bedenkt Albert Schulp om in 1995 er sap van te gaan maken. Sinds die bestaan de lekkere sappen van Schulp met een groot assortiment aan verschillende soorten!

De Koekfabriek

De koekfabriek is een bedrijf wat verse koek en andere producten bakt. Het heeft een groot assortiment zoals kaaskoekjes, pepernoten, zoete koek, koek cadeaukaarten en nog veel meer! Ze hebben daarnaast ook een oog naar mensen met een beperking die vaak niet aangenomen worden maar bij de koekfabriek wel!

Twisted Jams

Twisted Jams is een bedrijf waar jam gemaakt wordt van producten die niet goed zijn voor de verkoop. Zoals een paprika die scheef is en niet recht is. Hierdoor worden ze niet verkocht maar meestal weggegooid, maar twisted maakt van groente en fruit waar dit mee gebeurd nu heerlijke jam.

De Bijenbaas

De Bijenbaas is een bedrijf wat zich focust op het beschermen van de bijen. Dit doen ze omdat ze vinden dat de bijen erg belangrijk zijn voor de wereld, want zonder hen is er geen eten, geen bloemen en geen planten. Van deze beschermde bijen die ze hebben maken ze heerlijke verse honing.

Rondje-Utrecht

Rondje-Utrecht is een bedrijf met een heel groot assortiment aan verschillende soorten gave Utrechtse likorettes. Het bedrijf is begonnen in 2015 tijdens de Tour de France, dat natuurlijk gereden werd in Utrecht. Waar Guillaume met het idee kwam om 1 smaak op de markt te brengen, is het ondertussen flink uitgebreid met veel lekkere smaken. Doe mij maar nog een rondje!

Roze Bunker

Roze bunker is een bedrijf dat heerlijke siroop maakt. Het siroop wordt alleen gemaakt door vers fruit en verse kruidens. Het wordt gemaakt van veel fruit dat wordt weggegooid en dan mooi gebruikt kan worden om siroop te maken. Het is ook heerlijke om te mixem om lekker cocktails te maken.

Netwerk van ondernemers

Sinds 2017 verzorgen we lokale kerstpakketten en relatiegeschenken voor trotse bedrijven. Om zoveel mogelijk te betekenen, hebben we een groot netwerk van lokale ondernemers in steden door heel Nederland.